maanantai 30. syyskuuta 2013

14 - do you want help me? ♥


Moikka kaikki ihanat (-: nyt ois vähän erilaista asiaa, edelleen kielimatka-aiheessa pysyen mutta tosiaan, liityin EF ambassadoriksi kielimatkani jälkeen, tarkoituksena toimia EF'n suosittelijajäsenenä sekä auttaa uusia kielimatkalaisia alkuun kielimatkan suunnittelussa sekä haaveiden toteuttamisessa. Minulle saa siis lähettää sähköpostia osoitteeseen anskukanerva@gmail.com - kysy ihan mitä vaan mieleen tulee kielimatkoihin liittyen. On ihanaa fiilistellä jonkun kanssa tulevaa kielimatkaa joten jos haluat niin mulle saa aina laittaa sähköpostia asiaan liittyen.

Sitten itse asiaan, EF ambassadorilaisena voin kerätä pisteitä erilaisiin palkintoihin ja varmasti suurinosa meistä tähtää siihen suurimpaan palkintoon, kielimatkaan. Oma haaveeni olisi se jenkkien kielimatka jota tavoittelen, tietenkin myös uusi brittikurssi tai matka Maltalle houkuttelee. Jenkit nyt kuitenkin se top 1. Olisin siis todella kiitollinen avusta joten tässä jotain pikkujuttuja jotka vois auttaa mua aina askeleen lähemmäksi sitä mahtavaa kokemusta minkä haluan kokea uudelleen.

- Kun olet varaamassa matkaa netissä/varauslappusen kautta on kohta jossa lukee jotain kuka kertoi sinulle meistä tai suositteliko EF crew/ambassadorjäsen kielimatkaa sinulle tms niin siihen kohtaan kirjoitat sitten minun nimeni, eli Anni Kanerva. Myös jos varaat matkan puhelimitse voit mainita minut suosittelijaksi ellei EF'n työtenkijä sitä kysy. Sanot vain sen johonkin väliin. Saan tästä ihan huimasti pisteitä ja varauksen, sekä ne molemmat auttais mua eteenpäin niin paljon että melkein itken onnesta kun aattelenkaan sitä jos joku voi mut laittaa suosittelijaks. Kiitos jo etukäteen ihanat!
- Tilaa ilmainen esite tästä: , se ei tosiaan sido mihinkään sekä on sataprosenttisen varmasti ilmaista. Esitteestä löytyy paljon hyödyllistä tietoa liittyen kielimatkoihin. Myös tästä saan pisteitä & kiitos myös niille ihanille jotka viitsii esitteen tilata kauttani.
- Lähettäkää mulle sähköpostia sekä kyselkää blogin puolella tai ihan missä vaan kielimatkoihin liittyvistä asioista. Niistäkin tulee pisteitä mutta ennenkaikkea se tuottaa mullekkin hyvää mieltä kun saan tsempata teidän  kielimatkahaaveita sekä suunnitelmia eteenpäin sekä vastailla teitä askarruttaviin kysymyksiin.

xoxo, Anni

3 kommenttia:

  1. Miks et vastaa noihi kysymysiin?

    VastaaPoista
  2. Sinulle löytyy haaste blogistani! :)
    http://life--in--my--way.blogspot.fi

    VastaaPoista